Close
Qbic hotel – et dejligt, billigt og miljøvenligt hotel i London

Qbic hotel – et dejligt, billigt og miljøvenligt hotel i London

At finde et godt og billigt hotel i London kan være en udfordring. Derfor havde vi ikke de store forhåbninger, da vi gik på jagt efter et godt, billigt og GRØNT hotel i London. Men så fandt vi det dejlige Qbic Hotel.

London er en af de byer, som Maria og jeg besøger ret ofte. Gennem de seneste år har vi besøgt byen en til to gange om året. Vi har haft gode ophold på Generator Hostel og mindre gode ophold på andre hoteller rundt omkring i London.

Denne gang var vi bevidst på jagt efter et miljøvenligt og grønt hotel i London, og vi fandt hurtigt frem til Qbic Hotel, der ligger mellem London City og Londons East End. Hotellet skulle vises sig at leve op til alle vores forventninger, og det bliver sikkert vores faste hotel, når vi besøger London i fremtiden.

Her er lige nogle af Marias tips til, hvordan du kan pakke din rejsetaske på en miljøvenlige måde: 5 miljøvenlige pakketips til rejsetasken

Hotellets placering

Qbic Hotel er placeret lige udenfor London City, men ligger kun cirka 300 meter fra undergrundsstationen Aldgate East. Hvis du kommer med bussen fra Stansted Lufthavnen, så skal du bare stå af ved Whitechapel og gå cirka 500 meter hen til hotellet.

Udenfor Qbic Hotel ligger den lille Altab Ali Park, som skaber et grønt åndehul lige ved hotellets hovedindgangen.

En dejlig veganerburger fra Mooshies

Hotellet ligger desuden lige om hjørnet til restarantgaden Brick Lane. Brick Lane er primært kendt for sine indiske- og arabiskerestauranter, men det var på restauranten Mooshies, at vi spiste nogle helt fantastiske veganske burgere.

I kvarteret omkring Brick Lane fandt vi flere skønne butikker med blandt andet vintage tøj og andre med store LP-samlinger.

Værelserne på Qbic er som på intet andet hotel

Vi har aldrig boet på et hotel, der har værelser i stil med det værelse, som vi boede på på Qbic Hotel.
Designet er superflot og helt specielt.

Her er selvfølgelig en seng, et bord og et badeværelse. Men indretningsstilen var bare lige os. Møblerne er designet specielt til Qbic, og blandt andet er lamper og stole lavet af gamle vandslanger.

Madrassen i sengen er håndlavet af økologiske materialer, og en stor del af den er af genbrugsmaterialer. Og ja, den er også dejlig at ligge og sove i.

På værelset står en glasflaske med vand til dig, når du kommer – på den gode måde undgår de at bruge plastiskflasker.

Bruserne er lavet, så de bruger mindre vand, end de fleste andre hotelbrusere. Der er ikke små flasker med shampoo, hvor halvdelen alligevel ofte bliver smidt ud. I stedet for er der store flasker, som bruges af alle gæster. Og shampooen er selvfølgelig lavet uden kemikalier.

Indtryk fra værelset på Qbic Hotel

Bamsen giver gratis øl eller sodavand

Når du træder ind på dit værelse, vil du opdage, at værelset allerede har en beboer. Det er en lille ”Vil ikke forstyrres”-bamse. Bamsen sidder måske på din seng eller på en af hylderne i rummet.
Bamsen erstatter det klassiske ”Vil ikke forstyrres”-skilt, som der normalt er på andre hoteller. Og så har den en helt speciel funktion.

Hvis du hænger bamsen ud på din dør, og dermed ikke skal have rengøring og nye håndklæder, mens du bor på hotellet, så får du en lille gave for at skåne miljøet. Qbic Hotel belønner dig nemlig med en gratis drink, øl eller sodavand, som du kan hente i baren i stueetagen.

Et dejlligt grønt hotel i London har sin egen helt specielle bamse

Stemningen på hotellet er rigtig god

Idéen med bamsen er efter min mening en rigtig fin måde til at beskrive den gode og venlige stemning, som der er på dette grønne hotel i London.

Vi fik god betjening af alle dem, vi talte med – og det lige fra betjeningen ved check-in, til betjeningen ved baren til og generelt til hjælp, når vi havde nogle spørgsmål til vores ophold.

Det er lidt, som om at den positive stillingtagen til miljøet (både det fysiske, men også det menneskelige, indre miljø), som Qbic Hotel gerne vil leve op til også smitter af på personalet – og ja, det smittede også af på os, da vi var gæster på hotellet.

Hvad gør Qbic ellers for miljøet?

Qbic Hotel har siden åbningen haft fokus på at være et grønt og miljøvenligt hotel, og derfor et det grønne tænkt ind i næsten alle faser af hotellets indretning. Her er noget, af det de gør for miljøet:

* Alle lamper er LED lamper, der bruger mindre strøm end andre lamper
* Kommer du i en elbil, så kan du lade den op ved hotellet
* Taget er fyldt med solceller, så hotellets strøm er mest mulig grøn
* Plastik, papir og glas genbruges, så godt det kan lade sig gøre
* Lyset i gangene på hotellet tænder og slukker automatisk, når der er nogen på gangene – på den måde står det ikke og er tændt, hvis der ingen mennesker er
* Der er ingen kemikaler i hotellets rengøringsmidler
* Maden i hotellets restaurant er så vidt mulig økologisk, og for at mindske madspil laves der kun små portioner af gangen til for eksempel morgen-buffeten
* Qbic Hotel er indrettet i en gammel bygning, som er blevet gjort pæn og brugbar, men der er ikke lavet store renoveringer eller lign. Ved på den måde at genbruge bygningen, har de sparet på byggematerialer, og har stedet har bevaret sin oprindelige charme.

Hvad koster et ophold på Qbic Hotel?

Vi boede 4 nætter på Qbic hotel og betalte kr. 3.600 for opholdet. Det svarer til kr. 900 per nat for et dobbeltværelse.

Efter vores mening er det en meget god betaling for et ophold på et centralt hotel i London.

Hvis du kan undvære vindue på værelset, så kan du slippe for cirka kr. 700 per nat for et dobbeltværelse (men vindue kan vi ikke undvære).

Qbic hotel i London

Qbic hotel får vores bedste anbefaling

Vi kan ikke forestille os andet, end at vi kommer til at bo på Qbic Hotel under vores næste rejser til London.

Foruden at være miljøvenligt, så har Qbic Hotel alt det, som vi har brug for på et hotelværelse. Det ligger centralt, det er rent, det er god betjening, der er stille og roligt – og prisen er meget konkurrencedygtig.

Du kan booke hotellet på Hotels.com ved at klikke her
(Reklame-link: Hvis du klikker på linket og bestiller hotellet, så får vi provision af dit køb, men du betaler ikke mere for værelset af den grund).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close