Close
De største oplevelser i Horsens

De største oplevelser i Horsens

Horsens ligger nærmest lige midt i Danmark (når man ikke tæller Bornholm med …). Og det er en fantastisk by med et rigt kulturliv, smuk natur og en dejlig skævhed, som gør at byen adskiller sig fra nærmest alle andre byer i Danmark. Du vil få mange store oplevelser i Horsens.

Jeg har efterhånden boet i Horsens i en del år, og jeg er vild med byens mange sider, som gør den til helt sin egen.

Byen har ændret sig utroligt meget indenfor de sidste 5-10 år, og den er nærmest i en konstant udvikling.

Rigtig mange af de nye tiltag er klare forbedringer, men jeg nu også rigtig glad for alle de mindre pæne sider, som man må sige, at Horsens i den grad har.

Jeg kunne skrive spalte op og spalte ned om mit skønne Horsens, men det vil jeg gemme til en anden gang.
I stedet for vil jeg tage dig med en tur rundt til de steder, jeg holder mest af i byen.

Så her er en række stemningsbilleder, som er mit bud på de største oplevelser i Horsens – mine personlige favoritter.

Kunstnerisk hygge i Kuben på Søndergade i Horsens

Krokus i blomst i Lunden i Horsens

Horsens Teaterfestival

Gaden Fugholm i Horsens

Horsens Ny Teater

Nordre Kirkegård i Horsens

Kirsebær i blomst i Grønnegade i Horsens

Scooter og street art på havnen i Horsens

Buste af kommandør og opdagelsesrejsende Vitus Bering på Horsens Museum

Mine tre favoritoplevelser i Horsens

* At drikke kaffe hos den fransk-inspirerede kaffebar La Vie på Thonbogade i Horsens – det er byens bedste kaffe! Og det er også dejligt at tage den med hen til Klosterkirken og sidde i en solstråle udendørs. Besøg efter kaffedrikningen Horsens Klosterkirke, den er så smuk og fuld af historie.

* Jeg går ofte på besøg på Horsens Kunstmuseum. Det er et rigtig spændende kunstmuseum med interessante kunstnere fra både Danmark og det store udland. Jeg er ret vild med deres Michael Kvium-afdeling (Note: Michael Kvium er født i Horsens).

* Og endelig er der FÆNGSLET, det tidligere Horsens Statsfængsel, som jeg kommer på stort set dagligt. Jeg har nemlig en plads på kontorfællesskabet 2. Øst deroppe.
Fængslet er et fedt sted med museum, café, den skønne fængselsgården, hvor du ganske gratis kan gå tur, og så alle de gode events, der afholdes deroppe.

Jeg håber, mine stemningsbilleder kan inspirere dig til at tage på besøg i Horsens. Og hvis du har spørgsmål eller gerne vil have nogle tips til oplevelser i Horsens, så må du endelig altid skrive til mig. Så vil jeg svare dig på bedste vis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close