Close

Mine værdier som verdensrejsende

* Jeg følger mit eget tempo og mit indre kompas – Jeg tager mine forholdsregler, når jeg rejser (fx i forhold til hotel, oplevelser, larm, højder etc.), og jeg følger hellere mit hjerte og mine fødders retning end en GPS eller en seværdighedsguide.

* Jeg rejser så langsomt, tilpasset mit eget tempo, at jeg kan have sindet og hjertet med – slow travel.

* Jeg rejser med let bagage – ud med det unødvendige, det tager bare pladsen for alle de gode ting, jeg kan have med mig hjem.

* Jeg forsøger at passe på verden – både ved at rejse så miljøbevidst og grønt som muligt og ved at købe bæredygtige, lokale varer hos lokale sælgere og producenter.

* Jeg forsøger at forstå og forbinde / ”connecte” mig med lokale mennesker rundt om i verden ved at lære (i det mindste) lidt af deres sprog, spise lokal mad, opleve deres kunst og kultur og lære om deres historie og traditioner.

* For mig er verden og dens problemstillinger aldrig sort-hvide. Jeg er nysgerrig, og jeg rejser meget for at lære verden og dens mennesker at kende. Kun derved, synes jeg, at jeg kan danne mig mine egne holdninger og ikke ”nøjes” med det, de medierne fortæller.

* Jeg forsøger at være modig og kaste mig ud i verden, opleve den, som den er. Derfor tager jeg gerne til lande, jeg absolut intet ved om, eller til lande, som måske ikke har et særligt godt ry som rejseland.
Det viser sig nemlig stort set altid, at verden og dens mennesker er meget mere fantastiske, end den og de ser ud til hjemme fra sofaen.

* Og så holder jeg meget af at opleve verdens skønhed.
Jeg er ikke naiv og lader mig ikke forblænde – verden er både skøn og ganske grum! – men hvorfor ikke holde særligt øje med det skønne, når det nu er det, der kan give så stor glæde og solskin på selv den mest grå hverdag?
Verden er fantastisk, bare vent og se 🙂

Mission Statement for rejselivsstilsbloggen Kuffert og kompas

Jeg er en nysgerrig og passioneret historiefortæller, skribent og verdensrejsende, som inspirerer og giver mine læsere lyst og mod til at rejse og tage på ture, så de kan opleve verden på deres egne præmisser, og derved få større tiltro til verden og til sig selv.

Close