Close

Live from Denmark er en rejseblog, hvor jeg fortæller om livet i det lokale Danmark, og du kan følge med på mine ture rundt i landet igennem mine historier, tekster og billeder.

Jeg tager rundt i Danmark for at opleve alt det, jeg ikke kender noget til, og jeg har fokus på det lokale liv, som det leves, der hvor jeg kommer frem.

Jeg vil under huden på Danmark, og jeg vil lære vores land at kende, som det ser ud, føles, lyder, lugter og smager.

Live from Denmark er:

Historien om det lokale liv i Danmark, om maden, kulturen, naturen, om stemninger og oversete steder, om skønhed, ærlighed og om at kunne se det store i det små.

Live from Denmark er en blog for alle andre danskere, der gerne vil inspireres til selv at tage ud til for dem ukendte eller oversete steder, så de kan få nye og spændende ferieoplevelser – og måske også få et nyt syn på vores land.

Grundstenene til Live from Denmark blev lagt allerede tilbage i januar 2014, hvor det første blogindlæg, Nordre Kirkegård – a photo essay, så dagens lys på min tidligere blog, Horsens and Beyond, som var mit første rejseblogprojekt om Danmark.
Live from Denmark er en dansksproget og fornyet udgave af Horsens and Beyond, og her du kan finde inspiration til rejser, ferier og ture rundt i hele vores dejlige land.

Om mig

Maria Erica Jensen – Dansk forfatter, globetrotter, rejseblogger og tekstforfatter.

Jeg elsker at skrive, at fortælle historier – og så elsker jeg at rejse.

Og på den måde vil jeg skrive og fotografere mig på kryds og tværs af Danmark.

Hvorfor vil jeg så det? Jeg er en meget nysgerrig og eventyrlysten person, som forsøger at forstå, hvordan Danmark egentlig er, og det gør jeg ved at tage ud og udforske og opleve vores land på egen hånd.

På den måde kan jeg danne mit eget billede af Danmark, og jeg bliver meget klogere og får mange flere svar på alle de spørgsmål, jeg har om vores land, end jeg ville få, hvis jeg sad derhjemme og kun oplevede det på tv.

Når jeg ikke er på ture i Danmark – eller på rejse ude i verden – så foregår mit liv primært i Horsens, hvor jeg bor sammen med min dejlige mand, Kenneth.

I hverdagen arbejder jeg som forfatter og tekstforfatter med eget lille tekstbureau. Hvis du kommer forbi FÆNGSLET i Horsens, kan du finde mig i kontorfællesskabet FÆNGSLET 2. Øst, hvor jeg sidder og arbejder med mine tekster og projekter ved siden af en masse andre dejligt kreative og nytænkende mennesker.

Close