Close

INDHOLD

1. Hvad er personoplysninger?
2. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
3. Hvem videregiver vi personoplysninger til?
4. Adgang og oplysninger
5. Ændringer og opdatering af privatlivspolitikken

Globettotters.dk er ejet af Tanao Media I/S, der er et danskejet interessantskab. Vores CVR-nummer er 38 34 87 36. Vi holder til i Horsens på denne adresse: Frederiksgade 28, 8700 Horsens.

Denne persondatapolitik gælder for brugen af Globetrotters.dk. Når du benytter Globetrotters.dk, accepterer du, at vi behandler dine personlige informationer i henhold til denne politik.

Vi tager opbevaringen og beskyttelsen af dine personlige informationer meget seriøst, og herunder kan du læse om, hvordan vi behandler, beskytter og opbevarer dine personlige informationer.

1. Personoplysninger

Dette dokument forklarer brug af personoplysninger på Globetrotters.dk.
Ved personlige informationer forstås oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Det er for eksempel din e-mailadresse eller dit navn.

2. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Vi opsamler informationer om dig, når:
* Skriver en kommentar til en af vores artikler
* Sender en e-mail til os som bruger eller kunde
* Automatisk opsamlede informationer

Og når du i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.
De personoplysninger, som vi opsamler om dig, er kun dem som er nødvendige for at kunne tilbyde- og optimere vores tjenester til dig.

Kommentarer til artikler
Det er muligt at skrive kommentarer på vores blog. Alle kommentarer godkendes af en redaktør inden udgivelse. Når en kommentar er blevet udgivet, vil den som udgangspunkt blive stående for altid. Du kan altid bede om at få en kommentar slettet eller rettet. Ønsker du at rette en kommentar, forbeholder vi os ret til at godkende dette.

Hvis du kontakter os som bruger eller kunde
Hvis du skriver en e-mail til os eller bruger vores kontaktformular, kan vi bede om forskellige oplysninger fra dig.

Automatisk opsamlede informationer
Vi opsamler også oplysninger om din IP-adresse, operativ-system, browser, din geografiske placering, trafikdata og lignende. Disse oplysninger giver os ikke nødvendigvis mulighed for at kunne identificere dig som person.

3. Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Tanao Media I/S passer meget på dine personlige oplysninger, og det er vores højeste prioritet at beskytte dem.

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til firmaer, som vi samarbejder med (databehandlere). Vi indgår kun aftaler med andre firmaer, der beskytter dine personlige oplysninger efter alle lovens krav.

Vi videregiver kun de oplysninger om dig, som er absolut nødvendige.

Alle ejere og ansatte i Tanao Media I/S kan få adgang til dine personlige oplysninger. Vi giver kun adgang til de medarbejdere, for hvem det er relevant at arbejde med dine informationer.

Vi kan også videregive dine personlige informationer i forbindelse med juridiske stridigheder og i tilfælde, hvor vi vurderer, at der er mistanke om ulovligheder.

4. Adgang og oplysninger

Du kan til enhver tid få slettet, udleveret eller ændret i de oplysninger, som vi gemmer om dig. Hvis du beder om dette, vil vi gøre dette hurtigst muligt. Vi forbeholder os dog ret til at beholde udvalgte informationer for at overholde eksisterende lovgivning.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på kenneth@tanaomedia.com.

5. Ændringer og opdatering af privatlivpolitikken

Denne politik kan opdateres løbende. Hvis der sker væsentlige ændringer i politikken, giver vi på Globetrotters.dk.
Sidst opdateret den 24. maj 2018

Close