Close

Det er altid noget så hyggeligt at være til den internationale rejsebloggerkonference TBEX, som efterhånden bliver afholdt flere steder rundt om i verden hvert år.

I disse dage (15.- 17. oktober 2015) løber det første TBEX i Asien af stablen. Den bliver afholdt i Bangkok, Thailand. Og som ved alle de tidligere TBEXer i Europa og Nordamerika bliver TBEX Asia også åbnet med en stor åbningsfest.

Festerne er gode anledninger til at få talt med mange andre af konferencedeltagere. Mens man står og smager på noget af den lækre mad, som der altid er uanede mængder af, så *vips* dukker en gammel bloggerven eller en helt fremmed op og siger hej. Og sådan kommer man let i godt selskab.

Maden er altid lokal og virkelig lækker!

Mad til TBEX Asia 2015

TBEX-festerne er, foruden de meget højtidelige taler, der bliver holdt af ministre, borgmestre og andre betydningsfulde kvinder og mænd, fyldt med musik, dans og opvisning af lokale artister.
I aften har vi set show med smukt thailandsk teater og dans til toner af skøn thaimusik. En del af showet var meget traditionelt og smukt, som kun thaier kan lave det …

Thaidans TBEX Asia 2015

.. og andet var mere løssluppet og sjovt.

Sjov underholdning til TBEX Asia 2015

TBEX Asia åbningsfesten bød på en miniudgave af den traditionelle thailandske Loy Karthong-festival, hvor deltagerne som en del af et renselsesritual sætter små flåder med lys, røgelsespinde og blomster ud på en sø eller en flod for at lade deres synder fare.

Loy Karthong TBEX Asia 2015

Det er et meget smukt ritual med blafrende lys i nattemørket, og i godt selskab med gode venner og kollegaer var det ekstra fint.

Loy Karthong med lys TBEX Asia 2015

Vi glæder os til et spændende TBEX Asia 2015 og til at fortælle jer mere fra vores rejse i Sydøstasien oktober-november 2015.

Close