Close

Når vi som bloggere har fået kendskab til rejsebranchen, kan vi meget bedre forstå de behov, som man har i rejsebranchen, og derved kan vi meget bedre gå i dialog om mulige partnerskaber.

Jeg har været 15 år i online rejsebranchen, og jeg følger dagligt de nedenstående rejsemedier, som, jeg mener, er vigtige til at få en bred viden om rejsebranchen.

I Danmark

Ved at følge rejsebranchemedier får man mange flere rejsenyheder, end man gør i de almindelige medier, og man får ofte en mere nuanceret og grundig dækning af de forskellige emner. I Danmark følger jeg to rejsebranchemedier: Check-in.dk og Standby.dk.

Check-in.dk
Check-in.dk er mit eget foretrukne medie til at få nyheder fra den danske rejsebranche. Jeg synes, de har de bedste vinkler og det bedste udvalg af artikler. Jeg får Check-in.dk’s nyhedsbrev alle hver dag, og jeg besøger siden dagligt.

Standby.dk
Standby er både et online medie og et trykt magasin. Jeg får også Standbys nyhedsbrev dagligt og skimmer nyhederne hver dag. Ejvind Olesen, som er en institution i den danske rejsemediebranche, skriver nogle gode klummer på Standby.dk.

Internationalt

Der er naturligvis mange forskellige medier at vælge imellem, når man skal have dækket rejsebranchen internationalt. Jeg følger primært tre forskellige medier: Skift.com, Tnooz.com og Hotelmarketing.com. Jeg får deres nyhedsbreve, og jeg følger jeg dem på Twitter og Facebook.

Tnooz.com
Tnooz skriver bredt om rejsebranchen i hele verden – og det er uundværligt for mig. Efter min mening tilgår de stoffet på en rigtig god måde, og de kommer ofte med deres egne holdninger.
Twitter | Facebook

Skift.com
Skift er måske lidt mere tilgængeligt for den almindelige rejseblogger, end Tnooz er det. Her er også mange gode artikler om rejsebranchen. Skift er absolut værd at følge, hvis du vil følge med i rejsebranchen globalt.
Twitter | Facebook

Hotelmarketing.com
Endelig er der Hotelmarketing. De skriver ikke deres egne artikler, men de udvælger nogle af de bedste artikler fra den internationale rejsebranche, laver et resume af dem og linker til den originale artikel. Et godt sted til at få nogle af de vigtigste nyheder på en hurtig måde. De har fokus på hoteller, men de har også artikler om andet indenfor rejsebranchen.

Close