Close
De største oplevelser på Rømø

De største oplevelser på Rømø

D. 4. og 5. juli 2016 var jeg på en dejlig tur på vadehavsøen Rømø.

Jeg har før taget på små ture til Rømø, men fordi jeg ikke tidligere har brugt flere dage på øen, har jeg aldrig sådan fået den “ind under huden”.
Og det skulle der rådes bod på på disse julidage.

D. 4. juli var der det smukkeste sommervejr med solskin fra en fint skyplettet, kornblomstblå himmel, mens det desværre blev regn d. 5. juli – altså typisk dansk sommervejr.

Jeg havde mange gode oplevelser på Rømø, især efter at jeg fandt bænkene, der er opstillet af Rømøs Venner – bænke, der står på de allermest seværdige steder på øen.
Det er en rigtig god idé at følge bænkenes placeringer rundt, for på den måde er det let at finde frem til de største oplevelser på Rømø; ikke mindst de største naturoplevelser.

Jeg har her samlet et galleri med billeder fra mine største oplevelser på Rømø, og jeg håber, de kan inspirere dig til selv at tage en tur over til den smukke vadehavsø.

[widgetkit id=”40″]

Mine favorit oplevelser på Rømø
* Naturen og roen, som du kan finde, når du tager lidt udenfor alfarvej, er klart min største oplevelse på Rømø. Jeg blev meget overrasket over hvor smuk den fredede hede ved Kongsmark inde midt på øen er.

* Solnedgang ved Lakolk. Selvom jeg ikke ville bruge meget tid ved det store campingområde ved byen Lakolk på Rømøs vestkyst, så er det her, du skal tage ud for at finde øens smukkeste solnedgangsspot.

* Og så kan jeg rigtig godt lide Rømøs museer. På Rømø Mini Museum kan du se plancher af Vadehavets dyre- og planteliv, og af hvordan og hvorfor Vadehavet hele tiden ændrer sig ved høj- og lavvande. På Kommandørgården kan du opleve Rømøs historie og dens storhedstid som hvalfangernes ø. Og endelig kan du på Naturcenter Tønnisgård opleve og lære meget mere om øens natur.

Du finder Rømø lige her
[widgetkit id=”41″]

Naturstyrelsen har lavet en folder med de 20 (der er altså 22) bænke på Rømø, og du kan finde folderen her: http://naturstyrelsen.dk/publikationer/2014/okt/baenk-dig-paa-roemoe/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close