Close
Waterloo – en overset perle i London

Waterloo – en overset perle i London

Bydelen Waterloo ligger imellem London Eye og kunstmuseet Tate Modern på sydsiden af Themsen. Og da det er sådan lidt udenfor alfarvej, vrimler her ikke med turister.

Jeg fandt vej til Waterloo, fordi jeg gik den forkerte vej rundt om den store Waterloo Station og kom til gaden Lower Marsh Street. Og så var jeg solgt.

Street food i Waterloo

Det første, jeg så, var de mange boder med gademad fra alverdens steder. For cirka £5 kan du få dig et dejligt måltid fra for eksempel Etiopien eller Caribien. Eller du kan få sushi og lækre salater og et hav af vegetarretter.

Jeg måtte selvfølgelig ind i den lille boghandel, Travelling Through Bookshop, der sælger rejsebøger – både fagbøger og skønlitterære rejsebøger. Der er mange fine bøger, blandt andet en del billige 2. hand-bøger samt skønne kogebøger. Og så er der er en lille café i boghandlens kælder.

Lidt længere oppe ad gaden ligger ‘What The Butler Wore’, en vintage-tøjbutik med skønt 50’er, 60’er, 70’er og 80’er-tøj til en ganske overkommelig pris – hvilket er ret utroligt, når man er i London.

Hvis du er med på strikkemoden, så ligger garnforretningen ‘I Knit London’ to butikker derfra.

ALT Strikkebutik i Waterloo

Der er mange gode caféer på Lower Marsh Street. Blandt andet caféen ‘Love & Scandal’, som virkelig kræser om at lave god kaffe til caféens gæster.
Desuden er her en del barer og restauranter, hvor du kan spise og drikke til gode priser.

Her får du en lille smagsprøve af Lower Marsh Street i vores stemningsfilm.

Jeg kan rigtig godt lide stemningen, der er i Waterloo.

Bydelen ved godt, at den er en del af Europas største by. Og her er en nytænkende atmosfære, som man også finder i for eksempel Berlin men ikke så mange andre steder i London.

Her er som sagt ikke ret mange turister, så her er afslappet og plads til de lokale, og det virker bare rigtig godt.

Så tag og besøg Waterloo og Lower Marsh Street, når du er på ferie i London, du bliver glædeligt overrasket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close